Tuesday, January 31, 2012

Kuidas käituda pakaselise ilmaga?

Külmapühasid reguleerib sotsiaalministri  määrus 01.09.2010  "Tervisekaitsenõuded kooli päevakavale ja õppekorraldusele" § 9 punkt 3:  Õppetunnid võib ära jätta, kui sõit kooli ja tagasi ei ole korraldatud ja tegelikult toimiv välisõhu temperatuur on: miinus 20 ºC ja madalam 1.–6. klassis.
Otsuse teevad ilmastikuolude, kooliskäimise viisi ja kooli kauguse põhjal lapsevanemad ning teavitavad lapse kojujäämise korral klassijuhajat..
Madalast välisõhu temperatuurist hoolimata kooli tulnud õpilastele korraldatakse kojusaatmise võimaluseni erinevaid tegevusi. Õpilased leiavad õppimisega seotud  info e-koolist ning teevad ära kodutööd.

Jaanuarikuu koolis

II poolaasta algas koolis tõeliselt ilusa talveilmaga. Külmakraade näitas küll palju, kuid õpilased olid koolis ja toimetasid oma igapäevaseid tegemisi.



Tubli maletaja MARK

Valmib kaunis talvepilt
Kaua tehtud, kaunikene!

                                          Reeglid paika ja lumesõda mängima!

              Poemäng majandusõppe tunnis. Kas ikka said raha õigesti tagasi? Kontrolli!

23. jaanuaril algas Hiina horoskoobi järgi musta draakoni aasta.
 Draakon kuulub Hiinas heatahtlike müstiliste olendite hulka, kes toob kaitset ja külvab edu.



TARGALT INTERNETIS

Projekti TARGALT INTERNETIS  missioon on laste ja lapsevanemate targem internetikasutus ning ebaseadusliku sisuga materjalide leviku piiramine internetis. Projekt alustas tööd 1. septembril 2010 ning kestab 20 kuud.

TUTVUGE PROJEKTI KODULEHEGA: www.targaltinternetis.ee
Lapsevanemad leiavad sealt  7 asja mida lapsevanemana teha, et kaitsta oma last internetis peituvate ohtude eest ja muud vajalikku infot.
Lastele on öeldud: "Mul on õigus avastada, õppida ja nautida kõike vahvat, mida internet lastele pakub. Samas pean ma arvestama, et interneti kasutamine ei ole alati turvaline."

7.veebruaril  2012 on turvalise interneti päev. Tegutseme koos  kõik selle nimel, et Internet oleks meile ja meie lastele turvaline abiline.

Monday, January 30, 2012

Info näiteringi lastele

Seoses pakaselise ilmaga ei toimu  laupäeval, 4. veebruaril  teatripäeva.