Monday, January 28, 2013

ÖÖLUGEMISEL

võis kohata  meie majas raamatutest 
välja astunud tegelasi. Liikumas võis näha 
Saabastega Kasse,  Väikeseid  Nõidasid, 
Lumekuningannat, Punamütsikesi, hiiri, 
haldjaid, Harry Potterit, Kääbikut, 
Vahtramäe  Emilit, päkapikk Siisit,
 Bullerby lapsi, Valgekihva,
 salapärast maskis tegelast jpt 

 Kõik  tutvustasid ennast julgelt ning lugesid
või jutustasid katkendi raamatust.








Rahvamajas ja koolimajas  toimus  mäng, mille käigus rühmad pidid otsima endale nn salalaekad, kus olid kirjanduslikud ülesanded. Jooksmist ja siblimist jätkus pikaks ajaks! Salapärasust lisasid taskulambid ja hämarad ruumid.

Lugemisöö lõpuks vaatasime  ühiselt filmi "Looraks". Peale seda sättisid lapsed end klassidesse magama. Suurematel laagerdajatel jätkus veel jaksu vaikseks itsitamiseks ja jutustamiseks.

Suur tänu kõigile osalejatele ja lapsevanematele, kes aitasid lastel riideid otsida  ning leidsid ka võimaluse õigeks ajaks õpilased  õhtul tagasi koolimajja tuua. Anniki ema abistas meid terve õhtu vältel. Tänud!

Öölugemiseni!

Tuesday, January 22, 2013

INFO RAHVAMAJAST

 29.jaan. kell 14.00 külas filmimees Rao Heidmets

Teisipäeviti toimub Rahvamajas kunstiring kell 13:00 ja jooksvalt võib ühineda. Juhendajaks on Jaanika Jürgenson,  ring on TASUTA

8.02 väljub Rahvamaja eest buss Ahhaa keskusesse Tallinnas kell 14:00 ja Kohila parklast võtame lapsed peale 14:15. Osalustasu 3 € (Hageri Avatud Noortekeskus toetab osaliselt piletirahaga ja maksab bussi).

Rahvamajas jätkuvalt võimalik osta kasutatud riideid. Saadud tulu läheb tantsulastele linaste riiete ostuks.

KAUAOODATUD LUGEMISÖÖ

toimub 24.jaanuaril. Riietume sel korral raamatutegelasteks. Kogunemine koolimajja kell 19.00.
Kaasa magamiseks vajaminev,  raamat, taskulamp ja rõõmus meel.


Wednesday, January 9, 2013

Tuletõrjeõppus meie koolimajas

Kolmapäeval, 9. jaanuaril toimus meil tuletõrjeõppus, mille käigus evakueerusime kooliperega majast. "Tossumasin" imiteeris ohtlikku olukorda poiste dušširuumis. Kõik õpilased säilitasid rahuliku meele ning täitsid korraldusi. Pärast analüüsisime ühiselt koos vaatlejaga oma tegevust ja saime teada, mida tegime valesti või peaksime teisiti tegema. Kõigil õpetajatel ja soovijatel oli võimalus õues tulekustutiga tuld kustutada. Päev oli õpetlik ja mõtlemapanev.

1.kl õpilastel tekkis mitmeid küsimusi, millele nad ka vastused said

Tuesday, January 8, 2013

SUUSAVARUSTUS

Jälle on lastel mõnus võimalus kehalise kasvatuse tundides talverõõme nautida. Selleks, et kõik õpilased saaksid sellest osa, pakume välja mõtte jagada, vahetada ja müüa kodudes olemasolevat varustust. Väikeseks või seisma jäänud suusatarbeid võite tuua kooli ning lisada ka hinnasoov vms. Kui keegi midagi toob jagame lahkelt sellekohast infot.
Anname kõigile lastele võimaluse!