Wednesday, November 26, 2014

VALMISTUME JÕULULAADAKS.

13. DETS osaleme traditsiooniliselt Hageri jõululaadal. Praegu on paras aeg hakata selleks valmistuma. Otsige kodudes välja hoidised, käsitööd jms, mida raatsite heategevuse korras müüki anda. Mõelge põnevatele retseptidele, mille järgi valmistate maitsvaid kooke, suupisteid vm. 
PAKUME EMADELE VÕIMALUSE KOOLIMAJAS ÜHISELT MEISTERDADA JÕULULAADAKS  4. DETS kell 18.00. Soovime Teie abi ka ravimtaimede pakkimisel. 
Oleme väga rõõmsad, kui leiate selleks aega. 

KADRIPÄEVA KOSTÜÜMIPÄEV


25.nov võis meie majas liikumas näha kummalisi olendeid - oli kostüümipäev. Õpilased ja õpetajad kehastusid nii kadrideks kui ka muudeks erinevateks tegelasteks.  Kadripäevale omaselt laulsime koos kadrilaule, rääkisime kommetest ning mängisime mänge. Kadriemal oli loomulikult kadrititt ja vits, millega soovijad said ära vitsutatud (see annab tervist terveks aastaks). Ei puudunud ka traditsioonilised annid: kommid.

Friday, November 21, 2014

Kuidas töö, nõnda palk!

KOOLIPERE
21. novembril tegime kokkuvõtte 1.trimestrist.  Õpilaste tähtsaim töö on õppimine.
ESIMESE TUNNISTUSE UHKED OMANIKUD
VÄGA TUBLID ÕPPIJAD
TUBLID ÕPPIJAD (mõni tubli on pildilt puudu)

3.kl esitles oma referaate ravimtaimedest




Monday, November 10, 2014

Osaleme kampaanias ”Küünlaümbriste jaht 2014/2015”

PALUN KOGUGE KOKKU TEEKÜÜNALDE ÜMBRISED JA SAATKE LAPSEGA KOOLI.

Teeküünlad peavad olema põletatud ja väga vähesel määral põlemisjääki võib selle põhjas näha 
olla (sh küünlataht). Alumiiniumist teeküünalde ümbrised võivad olla erimõõdus, arvestusse 
läheb kogutud tükiarv.

Thursday, November 6, 2014

ISAGA koos on vahva!

7. nov annavad muusikatunni Ely isa ja  Oliveri isa
  • kell 10.00 1. ja 3.klass
  • kell 11.oo  2. ja 4.klass


TUNNID OLID LÕBUSAD JA ÕPETLIKUD. AITÄH VAHVATELE ISADELE!

Meie võimalused tänuks on vähesed, kuid õnneks varusime ravimtaimi ning piparmündilõhnalised kotikesed rändasid sel korral Ely ja Oliveri kodudesse. Lisaks on isadel uus võimalus koos lapsega lugeda. Parim kink on raamat!

7. novembril kell 18:30 Kallid isad ja vanaisad! Olete oodatud oma lapse või
lapselapsega koos tähistama isadepäeva Kohila Gümnaasiumi aulas.Kavas on Kohila valla aasta isa väljakuulutamine, erinevad etteasted ning ka sportlikum osa.

10.nov kell 9.30 -11.30 tuleb  külla Rakvere Politseimuuseum. Ootame põnevast programmist osa saama isasid ja vanaisasid.

Päev möödus lustlikult! Vaatamata tööpäevale leidsid paljud isad ja vanaisad võimaluse oma lapsega koos programmist osa saada.   Koolimajja jõudes ootas isasid kuum ravimtaimetee. Teetassi kõrval said nad isekeskis juttu vesta.
Õpilastele meeldis: isaga koos olla, segadusttekitavad prillid, märul, sõrmejälgede võtmine, valededektor ning see, et  kõiki põnevaid asju sai ise katsuda ja proovida.

Tuesday, November 4, 2014

1. kooliastme mälumäng

Kiitus meie tublidele mälumängijatele!
28.10.2014  toimus Rapla Ühisgümnaasiumis 1.kooliastme 1. mälumäng. Hageri klasse esindasid Kristofer Kidra, Enrico Ernits ja Liisi Rump.  Meie õpilased saavutasid 22 võistkonna hulgas väga tubli seitsmenda koha.