Tuesday, November 27, 2018

Kadrilaat ning kadrisanditamine


26. novembril tulid õpilased kooli korvidega, karpidega, alustega. Nendes olid peidus kadrilaadal müüdavad esemed ja maiuspalad. Lapsed olid väga rõõmsad ja aktiivsed. Müüjaid oli väga palju, kuid jagus ka ostjaid. Laadamelu algas kell 10.00 ning kõik olid valmis juba kauplema hakkama, kui  järsku ...

Meile tulid külla kadrid! Külalised oli kaunid ja punapõsksed. Kadriema kauples oma titele hambaraha ning ringi siblis ka kadrihani. Kõik saime vitsutatud st tervisega peab sel aastal nüüd hästi olema. Kadrid laulsid, tantsisid ning haarasid meie koolipere ühisesse mänguringi. No ja siis algas lõpuks laadamelu! Kadrid muutused Sutlema lasteaia lasteks ja õpetajateks ning andsid suure panuse laadaliste kassasse.

Kell 12.30 oli laat läbi ning oli aeg asuda ise kadrisanditama. Lastega koos muutusid kadrideks sel korral õp Pille, Helina ja Kristel. Osad lapsed koos õp Riinaga jäid koolimajja. Suund võeti Hageri Hooldekodusse. Meiega ühines noortekeskusest Kirsti Paurson, kellel olid kaasas laste valmistatud kaardid.  See käik oli väärikas punkt toredale päevale. Paljud lapsed said esimese kadriskäigu kogemuse ning tunde, et rõõmu teha on hea. 


Kadridel oli kaasas oma suksu, kes muutus kohati üsnagi vallatuks.

No comments:

Post a Comment