Thursday, June 9, 2022

Kauaoodatud öölugemine 9.juunil





1.klass arvas: Meil käis Liis Sein külas. Ta on väikestele lastele kirjanik. Ta luges meile raamatut “Minu linn”. Meil oli temaga väga tore. Ta andis meile raamatu järjehoidja ja sinna taha kirjutas autogrammi. Ta oli tark ja oskas hästi lugeda. Kirjanik vaatas pealt, kui me joonistasime. 

Siis läksime õue viinereid grillima. Pärast vahukomme ka. Sõime salatit ja jõime morssi. Õues oli väga hästi. 


Me läksime poistega jalkat mängima. Väga tore oli. Üks poiss sai natuke haiget, nagu Ronaldogi sai ükskord puutsaga silma juurde löögi. 


Koolimajas laulsime veel ringis ühte laulu ja ütlesime, mis on lemmikraamat. 

Öösel tegi Oskar imelikke nägusid ja ajas Anderot naerma. Ma naersin kõigest väest ja ei saanud pidama. Ja siis pidi Andero minema enda voodisse. Õps istus meie juures ja siis jäime ikka magama. Hommikul ärkasime ilusti. Klen ei tahtnud magamiskotist välja tulla. Ta mängis seal ussi. Tegelikult oli ta hoopis vorst, kes oli laisk.  Ma hiilisin koos õpetaja Valve ja tädi Helviga majja ja andsime sireeni.


Hommikusöögiks saime krõbinaid ja arbuusi ja veel viinereid ka. Oli hea söök. 


Emilie Aurora: Mul oli väga vahva. Alguses tuli üks kirjanik meie klassi ja jutustas enda raamatutest, siis andis järjehoidja. Siis läksime õue grillima vahukomme ja vinkusid. Siis läksime klassi tagasi, sõime kommi ja hakkasime multikat vaatama ja Karoliina oli ka. Ma ei saanud magada, sest kell tiksus, sääsk pinises, üritasin magada, aga ei maganud, lõpuks kutsusin õpetaja ja siis jäin magama.

Elisabeth: Eile olid kõik kooli ööseks jäänud. Meile tuli kirjanik kooli, siis me grillisime ja mängisime. Päev oli lahe ja tore.


Kaisi Ly/ teised 4.h: See aasta oli öölugemine kõige lahedam.
Algul pakkisime oma asjad lahti. Järgmisena hakkasime oma raamatute kaasi tegema. See oli tore.
Juba varsti saabus meile kirjanik Liis Sein. Ta rääkis meile oma raamatutest ja kuidas tal need sündisid. Esimene raamat ilmus ta tütre tahtel.
Saime palju küsida ja kingiks järjehoidja.
Saime ka autogrammi.
 Läksime õue grillima. Algul pidid kõik saama vaid kaks viinerit. Kuid pärast sõime palju rohkem.
Peale seda tulime tuppa laulma ja mõtlesime ka ise sõnu.
Siis saime klassis niisama lebotada.
Varsti panime filmi mängima ja saime oma snäkke süüa. Rääkisime ka õudusjutte. Plaanis oli olla öö läbi üleval, kuid see plaan läks nässu. Mina(kaisi ly) ärkasin juba kella viiest.
Siis tegime oma hommikused tegevused ja panime asjad kokku. Käisime ka õues jalutamas
Kokkuvõtteks oli mega lahe õhtu.

Fotod SIIN







Lastel olid kaasas raamatud, joonistasid ja kirjutasid neist. 

Täname Hageri raamatukogu juhatajat Anneli Vesiallikut koostöö eest!  Meie toidulaua eest kandis hoolt Kohila G söökla personal eesotsas Kaire Pihlakas. Tänud! Õhtu kordamineku eest kandsid hoolt kõik Hageri maja töötajad. 
AITÄH, LIIS SEIN

No comments:

Post a Comment