Friday, November 11, 2016

TOREDAD ÕPPETUNNID ISADEGA

Täna oli selline vahva päev, et isad käisid koolis tunde andmas. Kõigepealt, kui ma kooli tulin oli mu klassi toolid ja lauad seina ääres, sest sinna pidid mahtuma kõik Hageri lapsed.
Esimese tunni teema oli “Maraton”. Selle  tunni andis isa Urmas, kelle  tütre nimi on Karolin (õpib 1.klassis). Ta rääkis maratonist, sest on ise maratonijooksja. Tal oli üle kümne medali. Lisaks tegeleb veel suusatamisega ja rattasõiduga. Karolini isa näitas meile erinevaid pilte võistlustest, kus ta oli jooksmas käinud. Rääkis algul sellest, millal ja kust maraton alguse sai. Tuli välja, et maraton on tulnud Kreekast. Tore, et saime uhkeid medaleid katsuda! Pärast tundi andis Karolini isa meile kõigile šokolaadimedali.

Järgmises tunnis tegime tüdrukutega Mirteli isa ja vanaisaga korvi. Me saime rebida oksi pooleks ja ise ka punuda.  Peaaegu kõik tahtsid kampa lüüa. Minul läks kogu aeg katki see puuoks. Mirteli vanaisa rääkis, et ta õppis korvi tegemist karjapoisina oma isalt umbes 10-aastasena. Sain teada, et ühe päevaga jõuab punuda kaks korvi. Samal ajal olid poisid kuulamas ja vaatamas  Henri isa esitlust autorallist.  Poistele jäi meelde see, et Henri isa alustas oma hobiga umbes 5 aastat tagasi ning kohe sai esimesel võistlusel ka 1.koha. Nad  arvasid, et see tund oli väga äge ja videod olid lahedad.

Kolmandat tundi tuli pildistama minu vend Kajar, õpetama tuli Serge ja Remoni isa Ain. Temaga mängisime pille ja ta pani klaveri hääle õigeks, sest oli häälest täitsa ära. Laulsime “Mutionu pidu”.  Klaverit meeldis mulle kõige rohkem mängida.

Neljandas tunnis tegime tüdrukutega paberkotte, aga mitte isaga, vaid õpetaja Pillega. Koti tegemine oli raske, aga saime hakkama. Poisid olid sel ajal Remoni ja Serge isaga muusikat tegemas.

Mulle meeldisid kõik asjad tänases päevas. Tore oli kuulata isade hobisid ja seda, mida nad oskavad.

3.-4. klassi tüdrukute juttudest

SIIT LEIAD ÕP Pille, Helina, Kristeli ja Käroli tabatud hetked



No comments:

Post a Comment