Monday, May 16, 2011

Estonia teatris teatrit tegemas ja maja uudistamas.

Tallinnasse sõitsime rongiga. Selgus, et osadele lastele oli see esimene rongisõidu kogemus. Siin nad on:


Estonia teatri talveaias mängisime koos orkestrantide ja näitlejatega etendust "Hunt ja seitse kitsetalle" Meie õpilastest valiti kaks kitsekest: Liisu oli tall nimega Tasane ja Sander tall Üleannetu. Osalised olid tegelikult kõik lapsed, kes said kaasa mõelda, laulda ja liigutusi teha.

 
Etendus oli väga vahva. Tore, et lapsed said selles osaleda vaatamata väikesele segadusele.  Meile oli broneeritud ekskursioon majas, kuid teadsime, et läheme tegema teatrit. Õnneks kogesime seal meeldivat ja lahendusiotsivat suhtumist, mille kaudu pakuti meile võimalust osaleda kõiges. Sellega kaasnes vajadus kiiresti reageerida ning leida õige lahendus, kuna etendus maksis5 €, meil oli arvestatud ainult 1.60 €.Meie otsus lähtus sellest, mis arvasime olevat lastele kõige parem. Loodame vanemate mõistvale suhtumisele, sest lisaks on vaja maksta 3.40 €.

Käisime ringi ka Estonia teatri lavatagustes ruumides, saalis ja laval, kus toimusid "Carmeni" etenduse ettevalmistused.










 Kõik tehtud, nähtud, kogetud asusime Balti jaama poole tagasiteele. Põikasime läbi ka Vabaduse väljakult ja imetlesime Vabadussammast.
Lõpuks istusime pargipinkidel ja võtsime einet. Vaatamata märjale ilmale lustisid lapsed ka mänguväljakul.
Päev oli põnev ja õpetlik. Veidike varjutas meie tegemisi mõnede õpilaste oskamatus käituda ja liigelda Tallinna tänavatel ning arvestada teistega rongivagunis. Loodame, et sellised käigud annavad siiski kõigile kogemusi ja oskust järgnevatel kordadel paremini käituda.

No comments:

Post a Comment