Thursday, November 24, 2011

24. nov on hea päev loomaaias käiguks

otsustasid õpetajad ning 36 õpilast oma vanemate toetusel olid sama meelt. Mõte sai teoks tänu Kohila Keskkonnahariduse Keskuse projektile "Kes elab metsa sees" ning eesmärgiks oli tutvuda Eesti metsades elavate selgroogsete loomadega.   Nii me siis hommikul bussi astusime ning bussijuht Mati  juhtimisel Tallinna poole suundusime. Ilm oli küll sombune ja tuuline, kuid õnneks ei sadanud. Loomaaias moodustasime lastest 2 gruppi ja suundusime  huvitavale ja õpetlikule ringkäigule. Õppekäigu lõpul hakkas sadama, kuid 2. ja 3. kl  õpilased ei heitunud sellest, vaid soovisid kindlasti peale tutvumist meie metsade asukatega näha ka elevante  ning vaatetorni ronida. 1. kl ringkäik  oligi plaanitud lühem ning seetõttu jõudsid nad õnnelikult enne sadu sooja bussi. Küll oli hea tagasiteel süüa kooli sööklast kaasa antud saiakesi!

25. nov korraldame koolis viktoriini õppekäigul kuuldu-nähtu kohta ( Eestis elavad selgroogsed loomad). Õpilased joonistasid ka pildid loomadest.

Tublimad viktoriinis:
1.kl  Mairoos
2.kl  Ainar
3.kl Kätriin

Loomaaia kodulehel on võimalik jälgida  INTERAKTIIVSE LOOMAAIA vahendusel elevantide, kotkaste, amuuri leopardi ja lumeleopardi tegemisi. Mine loomaaia kodulehele: http://www.loomaaed.ee/
Vaata ja võrdle neid meie metsades elavate loomadega!



No comments:

Post a Comment