Friday, March 1, 2013

VALGEHOBUSEMÄELE!

1. märtsil sõidame hommikul  lustima Valgehobusemäele. Seal on võimalus süüa sooja suppi 1, 50 € eest ning laenutada lumerõngast(snowtube) 4 € tund. Mõistlik on laenutada 2 lapsel 1 kelk. Kaasa suusad ja selga ilmastikule vastav riietus.

Reeglid lumerõnga kasutamisest leiad siit:
 http://www.valgehobuse.ee/?SID=134045ac4faf297e4c7c76ad637bc6a7&n=81

TUTVU KINDLASTI!



Valgehobusemägi võttis meid vastu sompus ja kevadiselt sulalumese ilmaga. Lapsed alustasid tegutsemist lumerõngastega ning rühkisid väsimatult mäest üles, et ikka ja jälle alla sõita. Esimesed sõidud olid lühemad, kuid mida aeg edasi seda libedamaks rada läks ning hoog  sai suurem ja liug pikem. Need, kes väsisid, läksid edasi suustama ja uisutama. Mõni laps veeretas ka lumememme. Valgehobusemäe lahkele pererahvale jagub meil ainult kiidusõnu: lapsed said tasuta laenutada suuski ja uiske. 



Laste rõõmsameelne talverõõmude nautimine meeldis vist ka ilmale, sest enne äraminekut hakkas päike pilve tagant piiluma.

Värske õhk ja sportlikud tegevused  tekitasid lastele väga hea isu. Supp maitses hea! Lisaks veel kuum tee ja koolist kaasa saadud enevõileivad ning õunad.

No comments:

Post a Comment