Sunday, May 22, 2016

3.klassi klassihommik koos praktikant Kaisa ja Tessiga

Oli imeline reede. Algul tegime eesti keele tasemetöö ning seejärel oli klassihommik koos Tessi ja Kaisaga.  Tessi paigutas saali ja Kaisa hoolitses söögi eest. Läksime saali ja  nägime, et laual oli kringlit, igasuguseid krõpse. Esimene mäng oli ringis: kõik kirjutasid paberitele 3 asja enda kohta ja need sedelid panime kaussi. Pärast siis arvasime ära, kelle lause oli. Mõnda asja me juba teadsime, aga saime ka uut teada üksteise kohta.  Peale mängu me sõime, sõitsime autodega või olime niisama. Võtsime kõik taldrikud ja panime sinna toitu. Karolil oli kaasas Sprite ja mul Kellukese limonaad. Seda jagasime kõigile. Morssi oli ka.  Me mängisime igasuguseid mänge.  Näiteks ajalehe mängu tantsimisega, pikkanina, Me vaidlesime, mis mängu mängida, kas silmapilgutamist või kiriku rotte.  Lõpuks mängisime veel ühte zombide mängu. See oli lõbus. 

Eelmisel päeva me joonistasime Kaisast pilte, panime need kõik kokku ja emadepäeva peol tehtud 2 fotot lisasime ka.  Kirjutasime Kaisale midagi ilusat. Nii tuli raamat, mille me Kaisale koos kinkisime. Veel andsime talle väikese šokolaadikarbi. Tegime siis veel grupikalli pildi. Lõpuks  hakkasime koristama ja otsi kokku tõmbama. Kui me lõpuks klassi jõudsime vaatasime multikat "Käsilased". See oli väga tore mutifilm.

Mulle meeldis klassihommik, meeldis mängida ja krõpse süüa ning multikat vaadata. Oli tore ja põnev ning eriti toredad mängud. Ma tahaksin veel selliseid klassihommikuid. Meil oli hea päev.

Kaisa õpingud algasid Hageri klassides. Hetkel õpib ta juba tegevusterapeudiks ning oli oma vanas armsas koolimajas praktikal.

No comments:

Post a Comment