Tuesday, May 24, 2016

Raamatukogutunnid tädi Anneliga

Kevad on ilus ja põnev aeg. 2. ja 3. klassile toimusid vahvad tunnid Hageri raamatukogus. Tädi Anneli tutvustas uusi raamatuid, luges katkendeid ning tutvustas projekti Suveraamat 2016. Need tunnid on väga vajalikud: lapsed on leidnud tee raamatute juurde. Vaatamata ilusale ilmale istusid lapsed pärast klassis ninad raamatutes. Osad lugesid ajakirja "Miki-Hiir".

SUVERAAMAT 2016“
01.06 – 22.08.2016
Programmis osalemiseks:
1.          Vali endale meelepäraseid  raamatuid soovitatud raamatute nimekirjast, mida leiad raamatukogu blogist kohilaraamat.blogspot.com või saad Kohila või Hageri raamatukogust 

2.     Iga laenutatud raamatuga saad kaasa küsitluslehe ja esimesel korral ka oma isikliku lugemispassi, kuhu saad templi  kui oled tagastanud täidetud  küsitluslehe või raamatu ainel joonistatud pildi (A4).
3.     Korraga saad laenutada kuni 2 raamatut kaheks nädalaks.
4.     Suveprogramm „Suveraamat 2015“ kestab suvekuudel ( juuni, juuli, august)
5.     Parimad on need, kes koguvad suve lõpuks oma lugemispassi kõige rohkem templeid. Suvelugemise lõpupeole saavad need, kel on loetud vähemalt 5 raamatut.
6.     Otsi raamatukogus arvamustepuud, kus saad hääletada oma lemmikraamatu poolt
meeldis väga
meeldis
ei meeldinud

Samuti on võimalus oma lemmikraamatule hinnang anda Raplamaa RIKSWEBis Raamatukogu soovituste alt Kohila raamatukogu Suvelugemise soovitusnimekirjadest.
7.     PIDU PARIMATELE SÜGISEL!  ÜLLATUSED!   AUHINNAD !

No comments:

Post a Comment