Wednesday, April 17, 2024

Õppekäik Pakendikeskusesse






 Paul Patrik: Sõitsime hommikul Pakendikeskusesse. Teisel korrusel nägime videoid. Minu grupp läks vaatama, kuidas tehti prügikuubikuid. seal haises väga halvasti. Õues oli ka huvitav. Seal oli palju traktoreid ja ruum klaasi. Klaas viiakse kuskile, kus sellest saab midagi uut teha. Mina ei viska kunagi prügi maha. 

Mirtel: Käisime klassiga Pandipakendikeskuses ekskursioonil. Alguses räägiti meile, kuidas sorteerida prügi. Siis me läksime õue ja meile tutvustati, kuidas  tööstuses töö käib. Meile näidati ka ruumi, kus oli palju plekkpudeleid. Pärast seda me läksime vanalinna, kus tegime üheskoos pikniku. Hiljem saime kõik koos mängida ning jalutada. Kohila õpetaja rääkis meile lugusid Pika Hermanni tornist ja Paksust Margaretast. See oli väga tore ekskursioon. 

Sandra: käisime klassiga Pandipakendi keskuses. Seal räägiti meile, kui  kaua kestavad klaas, plekk ja plastpurk looduses. Näiteks plekkpurk kestab looduses 200-500 aastat. Pärast läksime sinna, kus tehakse neid kuubikuteks. Meile anti pastapliiats, kaart ja komm. meid oli kolm klassi, 2 olid pandikeskuses ja teised pargis. Pärast vahetusime. See oli tarkust täis päev. 

No comments:

Post a Comment