Tuesday, June 1, 2021

1.kl loomaaias 31.mail

 Rasmus: Me sõitsime bussiga loomaaeda. Siis kui kohale jõudsime, saime ringi vaadata. Siis tuli giid ja hakkas loomi tutvustama, olime ka pesukaru juures. Siis kui olime kõik loomad vaadanud, läksime ära bussi.

Arti: Kui ma kooli jõudsin, siis ootas buss minu klassi. Me läksime bussi peale ja siis varsti olime loomaaias. Seal ootas meid giid. Me läksime temaga. Kui me jõudsime elevandi juurde, siis ta rääkis, et elevandil on hammas välja opereeritud.

Emilie Aurora: Ootasime bussi ja siis tuli buss ja me jõudsime loomaaeda. Me nägime elevante ja ahve ja kitsi ja hüljest. Õpetaja ostis kõigile jäätist ja meil oli tore.

Dene-Ly: Me läksime loomaaeda bussiga. Kohe kui sa loomaaeda sisse astud, seal on väikesed ahvid. Siis tuli üks tädi, kes oli giid, ta tahtis meiega ühte mängu mängida. Pärast mängu mängimist me läksime välja ja ta rääkis mingitest loomadest.

Elisabeth: Eile oli loomaaed, lahe oli loomi vaadata. Nad olid armsad. Õpetaja ostis jäätist. Meil oli giid, kes näitas meile loomi. Ta ütles nende nimed. Seal olid elevandid ja palju teisi loomi veel. 





No comments:

Post a Comment