Wednesday, June 9, 2021

3.klass Sutlema mõisapargis 9. juunil


Laura: Käisime kolmapäeval klassiga väiksel matkal ja kõndisime Hagerist Sutlemasse. Alguses olin ainult veidi väsinud ja elevil. Tee peal uurisime ja korjasime ka lilli. Kui olime jõudnud Sutlemasse läksime kõigepealt lavale ja esitasime igaüks ühe väikese etenduse või midagi mida ta oskab. Siis laulsime kõik koos laulu "Koolitöö lõppeb". Ja siis läksime parki ja mängisime natuke kulli, kuigi see ei tulnud hästi välja. Siis sõime natuke, ja mängisime jalgpalli. Samal ajal peitsid õp.Pille ja õp.Valve tähti. Siis otsisime kahes rühmas neid tähti ja pidime kokku panema nendest tähtedest ühe vanasõna. Mõlemal rühmal jäi üks täht puudu. Siis jälle sõime natuke. Siis oli meil vaba aeg ja võisime süüa ja juua. Meil tüdrukutega tuli mõte, et kuna meil on pudelid tühjad, siis läheme küsime seal elavate inimeste käest vett. Natukese aja pärast olidki meie pudelid täis. Tegime enda lemmik puudest seal pargis ka pilti. Siis hakkasime vaikselt asju kokku pakkima. Tee peal ütles õp.Pille, et ta ostab meile jäätist. Siis tee peal oli väga palav ja mängisime ühe kotiga viskamismänge,kuni olime poe juures. Siis selgus, et seal oli tahtlik elektri kadumine, aga jõudsime õnneks selleks ajaks, kui saime küll osta aga kassa aparaat vajas veidi aega et tööle hakata, kuid saime jäätised ikkagi kätte. Siis läksime rahvamaja juurde ja läksime bussile.

Rasmus: Kui ma kooli jõudsime siis olin ma väga elevil ja rõõmus. Kõndimise ajal me kirjutasime taimi enda vihikutesse. Pärast seda kui me jõudsime lava juurde me esitasime enda asja ja pärast seda me laulsime kõik koos koolitõõ lõppeb. Pärast seda me tegime piknikku siis meil oli vaba aeg ja mina kiikusin. Siis me otsisime vanasõna tähti. Pärast seda tegime jalgpalli matsi. Poisid võitsid. Pärast seda meil oli jälle vaba aeg. Pärast seda me läksime tagasi kooli aga kooli juures me läksime ja ostsime jäätist alguses oli elektrikatkestus aga lõpuks saime sisse.

Kaisi Ly: Matk oli tore, sest tegime palju erinevaid asju. Mulle meeldis kõige rohkem see, kui me ajasime tüdrukutega poisse taga. Lõbus ja natuke hirmus oli ka minna küsima võõra tädi käest vett. Aga kuna meil kurk nii kuivas polnud meil valikut. Ja tore oli veel, et  õpetaja ostis meile tagasiteel jäätist. Aga halb oli see, et mul jalad valutasid peale matka.



Õp Pille fotod on SIIN

No comments:

Post a Comment