Tuesday, October 6, 2020

Õpetajatepäeval 2.kl matk metsa.

Simon: Sellel päeval ei olnud meie klassil tunde. Me läksime matkama. Meid viidi autodega metsarajale. Sealt edasi läksime jala. Nägime põnevaid puid, kus elasid putukad. Veel nägime huvitavaid puuseeni ja kärbseseeni. Kõndisime hästi kaua. Emma ema nägi kukeseent. Lõpuks jõudsime külaplatsile. Seal mängisime ja tegime piknikku. Grillisime vorstikesi ja vahukomme. Õpetajale andsime kingitusi. Need meeldisid talle. Autodega saime tagasi kooli juurde. See päev meeldis mulle. 

Melissa: Reedel me käisime matkamas. Me käisime ( rataka?) peal. Me käisime kaua. Me nägime seent. Me ronisime mäe peale. Me nägime auku. Me tulime ilusasse kohta ja tegime pikniku.


Leenakadri: Tähistasime õpetajate päeva. Matk algas kooli juurest. Emma ,Sandra ja Karli emad tulid ka kaasa. Autoga sõitsime Sutlema metsa. Alustasime lauluga. Metsas nägime seeni ja peatusime joogipausiks. Kui me olime pikalt kõndinud leidsime liivamäed. Kändude juures lugesime luuletusi. Lõpuks jõudsime lõkkeplatsile. Tegime lõket ja sõime. Tüdrukutega tegime väikese etenduse. 

Robin: Mulle meeldis puude ja põõsaste kohta teada saada. Kõndimine oli raske. Olin väga väsinud. Tegime piknikku.

No comments:

Post a Comment